Bundeling van krachten

21 december 2017

 

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Enveloprint bv en Drukkerij Tesink bv hun krachten willen bundelen. Wij zijn dan ook verheugd u vandaag kenbaar te kunnen maken dat er gezamenlijk een intentieverklaring is onderschreven waarin Drukkerij Tesink bv wordt overgenomen door Enveloprint bv.

 

Enveloprint bv uit Dinxperlo is al bijna 40 jaar de specialist in het nabedrukken van enveloppen, maar kent zijn oorsprong in de al sinds 1914 bestaande vellen drukkerij.

 

Met de beschikking over een volwaardige enveloppen drukkerij, vellen-offset drukkerij en digitale drukkerij richt Enveloprint bv zich met name op transactioneel- en commercieel drukwerk voor de zakelijke markt.

 

Drukkerij Tesink bv uit Zutphen is een gerenommeerde vellen drukkerij. Met passie voor print heeft zij zich gespecialiseerd in het produceren van periodieken, marketingcommunicatie en (kunst)boeken voor o.a. uitgevers en musea. Naast een groot formaat vellen-offset drukkerij, tot en met 10 kleuren in 1 doorgang, beschikt zij ook over een geheel eigen afwerking.

 

Conform de intentieverklaring zal Enveloprint bv met ingang van 1 januari 2018 alle aandelen in Drukkerij Tesink bv en diens holding overnemen. Tegelijkertijd met deze overname zal er een directiewisseling plaats vinden, waarbij Ed van Craaikamp en Sander Hengeveld namens Enveloprint bv het bestuur van Drukkerij Tesink bv in goed overleg overnemen van Siebrand Weesjes.

 

Vanuit haar vestiging in Zutphen zal Drukkerij Tesink bv, onder behoud van haar eigen identiteit, haar activiteiten voortzetten. Beide bedrijven zijn van oorsprong familiebedrijven met een rijke geschiedenis. Qua cultuur, kennisniveau en vakmanschap sluiten zij naadloos op elkaar aan.

 

Deze overname past in de groeistrategie van de Epaper Group bv, 100 % eigenaar van Enveloprint bv. Daarbij is groter worden geen doel op zich, maar wel een voorwaarde om in een krimpende markt klanten breder te kunnen ontzorgen en te kunnen blijven investeren in de meest moderne productiemiddelen. Door deze krachtenbundeling ontstaat een groep bedrijven met 130 medewerkers en een omzet van ca. € 25 mln.

 

 

Voor meer informatie:

Ed van Craaikamp
0315 – 65 96 47
e.v.craaikamp@enveloprint.nl