Drukkerij Tesink neemt AD Mercurius over

Zutphen/Almere, 19 maart 2014. Drukkerij Tesink uit Zutphen heeft de activiteiten van AD Mercurius in Almere overgenomen. Door de overname kan de Almeerse drukkerij, die onlangs de deuren moest sluiten, haar werkzaamheden weer oppakken. Drukkerij Tesink bereikte hierover op 18 maart overeenstemming met de beheerder van AD Mercurius.

 

De komende dagen worden de productie-activiteiten van AD Mercurius volledig geïntegreerd in de recent uitgebreide vestiging van Drukkerij Tesink. Vanuit haar vestiging in Almere zal AD Mercurius, onder behoud van haar eigen identiteit, haar commerciële werkzaamheden voortzetten. Drukkerij Tesink neemt bij de overname een aantal werknemers c.q sleutelpersonen over, waardoor specifieke kennis en ervaring behouden blijft. Siebrand Weesjes, algemeen directeur van Drukkerij Tesink: “Ik ben ervan overtuigd dat wij samen met deze mensen alle klanten van AD Mercurius naar volle tevredenheid van dienst kunnen zijn. Net als voorheen zullen een uitstekende service en kwalitatief hoogwaardig drukwerk centraal staan in de activiteiten van AD Mercurius.”

 

Drukkerij Tesink weet zich in deze roerige tijden uitstekend staande te houden en heeft met de onlangs aangeschafte Heidelberg tienkleuren XL haar concurrentiepositie in de Nederlandse markt verder verstevigd. Met de recente inlijving van AD Mercurius ontstaat er een grafische groep met 55 enthousiaste en betrokken medewerkers die klaar staan voor elke grafische uitdaging. De overname past in de strategie van Drukkerij Tesink om haar positie als drukkerij in de regio Midden-Nederland te versterken.

 

René Spiekman
algemeen directeur
AD Mercurius

 

Siebrand Weesjes
algemeen directeur
Drukkerij Tesink