Next level in efficiency

De afstand letterlijk en figuurlijk verkleinen tussen klant en drukkerij tesink. Dat was onze doelstelling bij onze nieuwste investering. We merken dat onder druk van de steeds korter wordende doorlooptijden, de proeffase vaak niet meer de aandacht krijgt die ze eigenlijk verdient. In de meeste gevallen is er simpelweg geen tijd meer om een hardproof uit te draaien en te versturen naar de diverse betrokken partijen. Toch is het erg belangrijk de gelegenheid te hebben om een final proof zorgvuldig na te kunnen kijken. Alleen dan kunnen ingeslopen fouten nog tijdig worden gefilterd en faalkosten en teleurstellingen worden voorkomen.

 

Met de implementatie van onze Heidelberg Remote Access Web Portal, hebben we een passend antwoord gevonden op dit probleem. Onze klanten kunnen nu met deze nieuwe applicatie veilig en eenvoudig bestanden uploaden. Van iedere order wordt vervolgens automatisch een digitale softproof gemaakt. De gebruiksvriendelijke webapplicatie controleert bij het uploaden of de aangeleverde bestanden daadwerkelijk drukgereed zijn, of dat ze misschien nog tekortkomingen bevatten en geeft hiervan een duidelijke rapportage. Documenten kunnen op deze manier direct in onze workflow worden opgenomen en automatisch worden verwerkt.

 

De softproof wordt na het verwerken van de bestanden als een bladerbare pdf aangeboden en kan probleemloos naar meerdere personen tegelijk verstuurd worden. Zij kunnen onafhankelijk van elkaar de proef controleren en eventuele opmerkingen met digitale memo’s op de proef plakken. Ook is het mogelijk om in te zoomen op details, kleuren te prikken en zelfs complete pagina’s online uit te wisselen. Dit maakt het nakijken van een proef veel efficiënter en effectiever. Door de proef te accorderen wordt het bestand vrij gegeven voor productie. De goedgekeurde documenten worden vervolgens in onze workflow automatisch gepositioneerd volgens de reeds aangemaakte velindeling en aansluitend verstuurd naar onze ctp-installatie voor het vervaardigen van de offset-platen.