Nedap Jaarverslag genomineerd voor de New York Festivals!

De New York Festivals Grand Jury heeft het Nedap jaarverslag 2012, ontworpen door Studio Kluif en gedrukt door Drukkerij Tesink, bekroond met een nominatie. Alle genomineerden zullen, tijdens het awards gala in de Celeste Bartos room van de New York Public Library, strijden om de prestigieuze Gold Medals.

 

NEW YORK FESTIVALS

De New York Festivals eert sinds 1957 ‘The World’s Best Work™’. Juryleden van wereldklasse beoordelen inzendingen in de meest actuele en relevante design categorieën in alle media.

 

Met inzendingen en juryleden uit meer dan 70 landen, is het de meest diverse design awards competitie in de wereld. De Grand Jury beoordeelt online alle inzendingen en stelt een lijst met genomineerden samen. Deze lijst wordt vervolgens beoordeeld door de Executive Jury, die bekend staat als de “Dream Team”, een exclusieve groep van vooraanstaande chief creative officers van ’s werelds beste reclamebureaus. Deze elite groep komt samen in New York om uit de genomineerden de winnaars van de Bronze, Silver and Gold Medals te bepalen.