Wij verzorgen het gehele logistieke proces.

Ons logistieke proces wordt verzorgd door professionals die ervoor zorgen dat alles wat jij bij ons besteld, op tijd in de goede staat bij jou aankomt.
Jurre Weigman
Jurre Weigman
Verkoop binnendienst
j.Weigman@tesink.nl+31 (0)6 26270557

Zonder zorg, jouw bestelling op tijd bezorgd

Het belangrijkste voor onze klanten is dat de producten op de juiste plaats en tijd aankomt, zonder schade. Wij doen er alles aan om deze afspraak te houden en gaat daarom zelden verkeerd, zo niet zorgen wij voor een passende oplossing. Ons team doet er alles aan om jou te voorzien van de bestelde producten.

Na meerdere jaren procesoptimalisatie, is er een systeem ontwikkelt dat ervoor zorgt dat het volledige logistieke proces door ons verzorgd kan worden. Dit betekent dat jij producten kan bewaren in onze warehouses en op aanvraag de volgende dag aan jouw deur ontvangt op een afgesproken tijd. Onze systemen geven accurate voorraden weer die altijd up-to-date zijn.

Als ons proces je aanspreekt en er interesse is in een samenwerking, staan wij altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
logistieke afdeling
logistiek medewerker

Transportatie

De vele jaren ervaring als grafisch specialist hebben ervoor gezorgd dat wij een breed netwerk in de Grafimedia branché hebben. Dit zorgt ervoor dat wij producten vanaf de grondstof kunnen omzetten tot een product, en het vervolgens bij jou op adres te kunnen leveren. Onze klanten stellen het op prijs dat wij het gehele proces verzorgen omdat dit ervoor zorgt dat zij kunnen focussen op wat belangrijk is voor hun eigen bedrijf. Kom eens bij ons koffie drinken of neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.
transportatie
logistieke opslag

Opslag

Het is belangrijk om drukwerk in de juiste condities op te slaan. Dit komt omdat de kwaliteit van drukwerk wordt verlaagd, als het wordt opgeslagen in de verkeerde omstandigheden. Wij bezitten een opslag met de juiste condities om drukwerk langdurig te bewaren, daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun drukwerk op te slaan in onze opslag. Als er drukwerk benodigd is, wordt het vanuit onze opslagen binnen één dag bij jou geleverd.

Voorraadbeheer

Met ons informatiesysteem, worden alle voorraden van klanten beheerd. Klanten krijgen de mogelijkheid om hun actuele voorraden te bekijken, de status van hun order en alle uitgevoerde opdrachten. Door de juiste afstemming tussen onze systemen, wordt er tijd bespaard en worden er geen grondstoffen verspild. Wij kunnen je helpen met het beheren van jouw drukwerk, zodat jij ruimte en tijd bespaard terwijl je up-to-date blijft. Bel met één van onze collega’s of stuur een mail, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.
voorraadbeheer
Orderverwerking

Orderverwerking

Onze ervaren orderverwerkers, werken efficiënt en effectief volgens een jarenlang verfijnd systeem. Zij zorgen ervoor dat als jouw bestelling is ontvangen, er direct stappen worden ondernomen om het proces in gang te zetten. Dankzij ons ERP-systeem is grotendeels van dit proces geautomatiseerd, dit zorgt dat er weinig ruimte is voor fouten en een efficiënter proces. Klanten waarderen het dat wij hun zorgen uit handen nemen, als jij jouw zorgen rondom drukwerk uit handen wilt laten nemen, kan er altijd contact opgenomen worden.

Fulfilment

Het is voor ons van belang dat klanten een gerust gevoel hebben na hun bestelling. Om dit te bereiken, geven wij regelmatig feedback over de afhandeling en verwerking zodat klanten op de hoogte kunnen blijven als ze dat willen. Na de bestelling voeren wij alle nodige stappen uit, en hoeven onze klanten naast betaling niks te doen. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is om te werken aan de onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Wij staan klaar om te helpen met jouw drukwerk gerelateerde problemen.

Wij zoeken samen met jou naar een oplossing

Wij kijken er naar uit om van je te horen, dus als jij geïnteresseerd bent om samen te werken of als jij meer over ons wil weten. Kom met ons in contact, dan zoeken we samen naar een oplossing.
terug