IT Oplossingen voor een beter en efficiënter proces.

Door continu te investeren in procesoptimalisatie, beschikken we over steeds meer nuttige IT oplossingen voor onze klanten.
Jan-Mark Nijveld
Jan-Mark Nijveld
Commercieel manager
jm.nijveld@tesink.nl+31 (0)6 57 43 03 22

IT Oplossingen voor vervulling, efficiëntie en effectiviteit

Zonder de passende IT Oplossingen, wordt het moeilijk om ervoor te zorgen dat alles juist verloopt. Het helpt ons namelijk om tijd, kosten en moeite te besparen. Deze besparingen zorgen ervoor dat wij klanten kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een positieve ervaring bij ons hebben. Om dit te kunnen doen blijven wij op de hoogte van nieuwe IT Oplossingen, wat proces ons proces beter maakt. Het helpt ons ook om het proces te verduurzamen omdat er grondstoffen worden bespaard en het proces efficiënter verloopt.

Als jij op zoek bent naar een grafisch specialist, die al meer dan 120+ jaar klanten tevreden weet te houden. Willen wij je graag helpen met het maken van een keus die nuttig is voor beide partijen, onder een lekkere bak koffie.
Neem contact op
IT oplossingen
IT contact

Desktop Publishing (DTP)

Onze DTP’ers bewijzen al vele jaren specialist te zijn in drukwerk. Zij zorgen dat het proces soepel kan verlopen door alle bestanden op te slaan en te beheren zodat alles overzichtelijk blijft. Samen zorgen zij ervoor dat alle producten worden voorbereid, ontworpen, opgemaakt, bewerkt en doorgevoerd. Door gebruik te maken van de Creative Cloud, weten zij alle problemen met betrekking tot drukwerk op te lossen.
Desktop Publishing
Printing on demand

Printing on Demand

Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om al hun producten ‘on-demand’ te bestellen. Dit betekent dat drukwerk op aanvraag wordt gepersonaliseerd, in kleine oplages en met hoge snelheid. Dit zorgt voor kortere levertijden, minder verspilling en hoge flexibiliteit. Deze techniek helpt ons al meerdere jaren om drukwerk duurzamer te produceren, zonder dat het impact heeft op de kwaliteit en kosten van de producten. Als je benieuwd bent naar alle mogelijkheden, staan we je graag te woord.

Systeem koppelingen (ERP)

Onze klanten beschikken vaak over één ERP-systeem, wij beschikken over een koppeling die ervoor zorgt dat het gekoppeld wordt aan ons ERP-systeem. Dit zorgt ervoor dat wij nauw kunnen samenwerken en het proces kan worden geautomatiseerd. Deze koppeling zorgt ervoor dat ons proces flexibel, efficiënt en effectief is. Het helpt om de voorraadkosten te verlagen, de doorlooptijd van de orders te verkorten en wij klantgerichter kunnen werken.
Systeemkoppelingen
Bestelplatform

Bestelplatform

Wij beschikken over een bestelplatform waarin onze klanten hun producten kunnen bestellen. Dit platform wordt op maat gemaakt voor nieuwe klanten en wordt ontworpen in de aangeleverde huisstijl. Ons team staat klaar om nieuwe bestellingen te ontvangen en deze direct in werking te zetten, zodat jij je producten sneller kan ontvangen. Wij richten graag een omgeving voor je in waar jij je drukwerk kan bestellen. Neem contact met ons op en dan bespreken we alle mogelijkheden.

Wij zoeken samen met jou naar een oplossing

Wij kijken er naar uit om van je te horen, dus als jij geïnteresseerd bent om samen te werken of als jij meer over ons wil weten. Kom met ons in contact, dan zoeken we samen naar een oplossing.
terug