Wij hebben oog voor kwalitatief hoogwaardig drukwerk

Ons oog voor detail, zorgt dat kwalitatief hoogwaardig drukwerk de norm is. Toch proberen we het altijd te overtreffen.
Rob Groenewold
Verkoop binnendienst
r.groenewold@tesink.nl+31 (0315) 65 93 22

Kwalitatief hoogwaardig drukwerk, met jouw kenmerk

In het digitale tijdperk, biedt drukwerk steeds meer waarde aan onze klanten omdat de stijgende toegankelijkheid van de digitale wereld zorgt voor een hogere competitiviteit. Dit zorgt ervoor dat het aantrekkelijker wordt om analoog te communiceren.

Drukwerk is namelijk een communicatiemiddel dat de mogelijkheid biedt om alle zintuigen van een mens te activeren, dit is een van de redenen dat drukwerk relevant blijft. Het is bij commerciële reclame effectiever om eerst in drukwerk te communiceren en vervolgens pas digitaal te communiceren omdat mensen een hoge betrokkenheid ervaren bij drukwerk.

Als grafisch specialist met al meer dan 120+ jaar ervaring, durven wij met zekerheid te zeggen dat ons drukwerk van de hoogste kwaliteit is. Deze jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat wij het vanaf productie, tot aan jouw deur kunnen verzorgen. Onder lees je meer over onze producten, namelijk: brochures, flyers, leaflets, boeken en algemene huisstijlproducten.
Neem contact op

Brochures

Brochures helpen om jouw producten of diensten te communiceren naar de gewenste doelgroep. Klanten gebruiken onze brochures voornamelijk als jaarverslag, rapport of promotiemiddel. Brochures bieden vrijheid in communicatie omdat er ruimte is voor verschillende soorten boodschappen. Het kan compact of uitgebreid, dit ligt volledig aan het doel dat moet worden bereikt met de brochure. Er moet rekening worden gehouden met jouw wensen, maar ook met die van jouw klant. Als de juiste balans hierin aanwezig is, zullen brochures effectief zijn en waardevol zijn voor jouw bedrijf. Wij beschikken over vele jaren ervaring in het produceren van brochures, neem contact met ons op en dan helpen we je met het vinden van de juiste oplossing.

Flyers

Wie kent het niet, de flyer. Eerder was het gebruikelijk dat er dagelijks mensen flyers uitdelen in de stad. Het is een kleine compacte boodschap, daarom is meestal het doel om op te vallen en nieuwsgierigheid uit te lokken. Het kan je helpen om bewustzijn te creëren bij je doelgroep over nieuwe producten of diensten. Of juist om een nieuwe doelgroep aan te spreken en hen onbewust na te laten denken over jouw merk zodat je later met een ander communicatiemiddel extra aandacht trekt. Wij helpen je graag met het maken van je keuze, kom eens bij ons op de koffie of neem contact op.

Leaflets

De leaflets die wij produceren zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig papier en kleurenprint. Het doel van de leaflets is net als met flyers om een kleine compacte boodschap te communiceren, daarom wordt er tijdens de productie erop gefocust om de leaflet op te laten vallen en nieuwsgierigheid uit te lokken bij de doelgroep. Het helpt om aandacht te genereren of om een plekje in het onderbewustzijn van de mens te vinden zodat toekomstige uitingen meer invloed uitoefenen.
Huisstijl drukwerk

Huisstijl drukwerk

Om jouw merk de wereld in te brengen, bieden wij alle soorten huisstijl drukwerk. Denk aan enveloppen, briefpapier, boekenleggers, presentatiemappen, kalenders, agenda’s, notitieblokken en nog veel meer. Dit drukwerk is belangrijk om bewustzijn te creëren bij je doelgroep en je te onderscheiden van concurrenten. Door de stijgende concurrentie in vrijwel alle markten, wordt dit steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat al het drukwerk dat in jouw huisstijl wordt geproduceerd, van de hoogste kwaliteit is zodat de merkbeleving wordt verhoogd.

Boeken

Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat wij boeken van hoge kwaliteit produceren. Het is een product dat in elke interieur past en ervoor zorgt dat een uitgebreide ervaring of boodschap tastbaar wordt gedocumenteerd. Onze boeken worden met duurzaam materiaal gedrukt, dit zorgt ervoor dat ze lang goed blijven. Mits ze op de juiste manier conserveert worden natuurlijk. Wij geven uitgebreid advies over welke boeken bij jou passen en zorgen dat het milieuvriendelijk wordt geproduceerd met hoge kwaliteit.
Folders

Folders

In folders is er weinig ruimte voor informatie, daarom wordt het vaak ingezet als middel om de aandacht van een specifieke doelgroep te trekken. Als de aandacht eenmaal is getrokken, wordt er in de folder informatie gegeven waarin mensen worden overgehaald tot een actie. Onze werknemers vouwen de folders op verschillende manieren, namelijk met een enkele vouw, wikkel vouw, zigzag vouw of altaar vouw. Dit biedt ruimte voor personalisatie, wat zorgt voor een unieke merkbeleving. Kom eens bij ons op de koffie of neem contact op, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Wij zoeken samen met jou naar een oplossing

Wij kijken er naar uit om van je te horen, dus als jij geïnteresseerd bent om samen te werken of als jij meer over ons wil weten. Kom met ons in contact, dan zoeken we samen naar een oplossing.
terug